Double Height Zinc Clad Kitchen Extension
A beautiful Victorian, semi-detached house with a stunning, mature garden but with no connection between the two parts. The contemporary solution moved the kitchen & dining area down to the garden level. The kitchen is accessed via a spiral staircase which provides a sculptured feature within the double height space. The new structure is a simple zinc clad two storey box with one glazed side which faces the garden. The extension is intended not to compete with the elegant proportions of this fine Victorian House but to reflect what the Victorian might have done had these contemporary materials been available to them.

By continuing to browse this site, I agree Des Ewing Residential Architects and the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve their respective products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more about the Des Ewing Residential Architects's Privacy Policy and Houzz's Privacy Policy.