Extension for Open Plan Family Living
Externally, this design consists of a mix of traditional materials e.g. timber windows and two tone brickwork, while incorporating simplified contemporary elements into the new rear extension e.g. silicone jointed glazing and a buff render finish.This adds a crisp modern edge that blends comfortably with the surroundings. Internally, the objective was open plan family living. The extensive glazing enables the spaces to be flooded with natural light, while ensuring a connection to the mature gardens. The new extension brings period living up to modern day requirements.

By continuing to browse this site, I agree Des Ewing Residential Architects and the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve their respective products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more about the Des Ewing Residential Architects's Privacy Policy and Houzz's Privacy Policy.